DSC_0809-me.JPG

Kään­nök­set

Käännöskilpi tarjoaa käännöspalveluita seuraavissa kielipareissa:

suomi–ruotsi

ruotsi–suomi

englanti–suomi

norja–suomi

tanska–suomi


Käytän käännöstöissä pääsääntöisesti lähtötekstin sana- tai sivumäärään perustuvaa hinnoittelua. Käännöksen hintaan vaikuttavat tekstin pituuden lisäksi myös kielipari, tekstin vaikeustaso sekä käännöksen kiireellisyys. Käännöstyön hintaan kuuluu aina valmiin käännöksen oikoluku.


Lue lisää erikoisaloistani täältä.

DSC_0060-me.JPG

Oikoluku

Käännöskilpi tarjoaa valmiille suomenkielisille teksteille kahdenlaisia kie­len­huol­to­pal­ve­lui­ta: oikolukua ja tekstintarkistusta. Oikoluvulla tarkoitetaan tekstin läpikäyntiä ja mahdollisten virheiden, kuten yhdyssana- ja välimerkkivirheiden korjaamista. Tekstintarkistus on oikolukua laajempi palvelu, joka sisältää virheiden korjaamisen lisäksi myös tekstin viimeistelyn, kuten termien yhdenmukaistamisen ja tyylin hiomisen. Tekstintarkistuksen jälkeen teksti on näin ollen viimeistelty ja julkaisuvalmis.


Oikoluvun ja tekstintarkistuksen hinnoittelu perustuu tekstin pituuteen ja vaativuuteen.

DSC_0412-me.JPG

Sisällöt

Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit tilata koko kirjoitustyön Käännöskilveltä. Käännöskilpi kirjoittaa toiveidesi ja/tai toimittamiesi materiaalien pohjalta tarkoitukseesi sopivan tekstin, oli kyseessä sitten markkinointiteksti, somepäivitys tai vaikka yhteenveto.

Ota yhteyttä

Käännöskilpi

+358 50 4656 751

emma(at)kaannoskilpi.fi


y-tunnus: 2949116-5

© Käännöskilpi 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.